En festival är inget utan god mat & dryck!

På Kanalfestivalen kunde man hitta allsköns blandning av mat och dryck, allt från Langos och pizza till abborrburgare och Cajun BBQ.

Öltältet är ju en självklarhet och på Kanalfestivalen var det Stadsträdgården som hade hand om den biten. 

I Kanalparken ställde vi även upp marknadsstånd och visade upp vad trakten har att erbjuda från fiskare och bönder. Vi valde att ha temat ”Cajun” här, då vi tycker det är speciellt att vi producerar samma råvaror som i amerikanska Södern; majs, potatis, morötter, korv, kräftor, fisk mm.

Tack till alla er som besökte oss och våra utställare!

Stadsträdgården är vår samarbetspartner som kommer hålla i verksamheten i vårt stora danstält. På deras hemsida kan man läsa: Hos oss handlar det om egenodlade grönsaker och en vilja att ge det gröna lite större utrymme vid sidan av köttet och fisken. Vi vill uppgradera grönsakerna från trista birollsinnehavare till något spännande och roligt, som vågar ta plats – hemlagad gastronomi i en miljö som andas harmoni.

Hemsida: https://www.stadstradgarden.nu

Katrinelund Gästgiveri & Sjökrog är vår samarbetspartner som kommer servera god mat i festivalområdet tillsammans med Stadsträdgården och Vinöns Värdshus. I vanliga fall hittar ni dom vid Hjälmarens strand med en underbar utsikt över sjön. Katrinelunds gröna tråd är ärlig matlagning med riktiga råvaror och äkta glädje i skapandet. 

Hemsida: https://www.katrinelund.se

E&E Full tallrik är ett familjeföretag som producerar traditionella ungerska maträtter såsom lángos och Gulaschsoppa. Dom älskar matlagning och idén föddes att starta ett företag där målet är att presentera det magiska, ungerska köket även till svenska folket. ditt eget innehåll.

Hemsida: https://www.langosochfulltallrik.se/

Herr Grillman erbjuder allt från helgrillad gris/lamm/vildsvin till härliga grillbufféer. På lördagen kommer ni hitta Herr Grillman i Kanalparken, mitt emellan festivalområdet och Classic Car Show. Det kommer serveras helstekt vildsvin och en härlig Cajun-buffé. 

Hemsida: https://www.herrgrillman.se

Pizzeria Victoria kommer namnet till trots att servera smarriga hamburgare under festivalen. Ni hittar Pizzeria Victoria mitt i festivalområdet. Det går inte att missa! 

Hemsida: https://www.grillkoketvictoria.se